ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 30.11.2009 во 16:13

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА
Во периодот од 17.11.2009 – 20.11.2009 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2008 година за сточарство по мерка Финансиска поддршка за обележано женско јагне за одржување и зголемување на основното стадо овци по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Берово
Чаир
Гази Баба
Кичево
Кисела вода
Крива Паланка
Македонски Брод
Прилеп
Свети Николе

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu