13.04.2024
АФПЗРР : Објавен нов јавен повик од ИПАРД III програмата
11.04.2024
Бачовски : Исплатени 1.5 милијарди денари директна поддршка за над 14.300 тутунопроизводители
05.04.2024
АФПЗРР : Исплатени 257.9 милиони денари за 9055 полјоделци
03.04.2024
Бачовски : Исплатени субвенциите за остварено производство во овоштарство и градинарство во вредност од 302 милиони денари
13.03.2024
Исплатени 455.3 милиони денари за над 1770 одгледувачи на овци
11.03.2024
Претходна најава

Новости

06.11.2023

Известување

Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој ги известува производителите на сертифициран семенски ...