ИПАРД дневни прашања

Назад кон ИПАРД Програма 2014-2020

Прашањe за ден 15.09.2022 година


Прашањe за ден 29.08.2022 година


Прашањe за ден 17.08.2022 година


Прашања за ден 15.08.2022 година


Прашања за ден 01.07.2022 година


Прашања за ден 23.03.2022 година


Прашања за ден 22.03.2022 година


Прашања за ден 08.03.2022 година


Прашање за ден 18.02.2022 година


Прашање за ден 20.12.2021 година


Прашања за ден 29.11.2021 година


Прашање за ден 28.09.2021 година


Прашања за ден 10.09.2021 година


Прашања за ден 06.09.2021 година


Прашања за ден 16.08.2021 година


Прашањa за период 01-05.08.2021 година


Прашања за ден 30.07.2021 година


Прашања за ден 28.07.2021 година


Прашања за ден 27.07.2021 година


Прашања за ден 19.07.2021 година


Прашања за ден 13.07.2021 година


Прашање за ден 05.07.2021 година


Прашања за ден 07.06.2021 година


Прашања за ден 31.05.2021 година


Прашања за ден 21.05.2021 година


Прашања за ден 18.05.2021 година


Прашање за ден 24.03.2021 година


Прашање за ден 01.02.2021 година


Прашање за ден 12.12.2020 година


Прашање за ден 19.11.2020 година


Прашање за ден 16.09.2020 година


Прашање за ден 21.07.2020 година


Прашањa за период 20-25.03.2020 година


Прашањa за ден 11.03.2020 година


Прашањa за ден 03.03.2020 година


Прашањa за ден 13.01.2020 година


Прашање за ден 02.01.2020 година


Прашање за ден 22.11.2019 година


Прашање за ден 18.11.2019 година


Прашање за ден 13.11.2019 година


Прашање за ден 08.11.2019 година


Прашање за ден 06.11.2019 година


Прашање за ден 05.11.2019 година


Прашање за ден 04.11.2019 година


Прашање за ден 01.11.2019 година


Прашање за ден 31.10.2019 година


Прашање за ден 29.10.2019 година


Прашање за ден 28.10.2019 година


Прашање за ден 16.10.2019 година


Прашање за ден 14.10.2019 година


Прашања за денови 27.07.2019 и 28.07.2019 година


Прашање за ден 26.07.2019 година


Прашање за ден 27.06.2019 година


Прашање за ден 25.06.2019 година


Прашање за ден 24.06.2019 година


Прашање за ден 10.06.2019 година


Прашање за ден 14.02.2019 година


Прашање за ден 21.01.2019 година


Прашање за ден 10.01.2019 година


Прашање за ден 08.01.2019 година


Прашање за ден 04.01.2019 година


Прашање за ден 27.12.2018 година


Прашање за ден 13.12.2018 година


Прашање за ден 11.12.2018 година


Прашање за ден 07.12.2018 година


Прашање за ден 05.12.2018 година


Прашање за ден 29.11.2018 година


Прашање за ден 26.11.2018 година


Прашање за ден 21.11.2018 година


Прашање за ден 20.11.2018 година


Прашање за ден 19.11.2018 година


Прашање за ден 16.11.2018 година