АГЕНЦИЈА ЗА ФИНАНСИСКА ПОДДРШКА ВО ЗЕМЈОДЕЛСТВОТО И РУРАЛНИОТ РАЗВОЈ објавува Интерен оглас за вработување на 11 извршители - (14.12.2023 - 18.12.2023)