Известувања за медиуми

Извадок од прес конференција одржана на 21 Јули 2011 година по повод потпишување договори за користење на средства од третиот Јавен повик за ИПАРД

07.07.2011

Извадок од прес конференција одржана на 21 Јули 2011 година по повод потпишување договори за користење на средства од третиот Јавен повик за ИПАРД