Известувања за медиуми

Извадок од прес конференција одржана на 24 Февруари 2011 година: "Потпишан Меморандум за соработка меѓу Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој и Здружението на банкарството при Стопанската комора на Македонија"

24.02.2011

Извадок од прес конференција одржана на 24 Февруари 2011 година: "Потпишан Меморандум за соработка меѓу Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој и Здружението на банкарството при Стопанската комора на Македонија"