Известувања за медиуми

Информација за јавност: “Се зајакнува соработката меѓу хрватската и македонската Агенција за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој“

13.12.2010

Информација за јавност: “Се зајакнува соработката меѓу хрватската и македонската Агенција за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој“