Известувања за медиуми

Потпишани првите договори за одобрување на средства за инвестиции за набавка на земјоделска опрема и механизација за житни и индустриски култури

06.11.2015

Потпишани првите договори за одобрување на средства за инвестиции за набавка на земјоделска опрема и механизација за житни и индустриски култури

Доделени времени решенија на градоначалниците за инфраструктурни проекти од Програмата за финансиска поддршка на руралниот развој за 2015 година

17.08.2015

Доделени времени решенија на градоначалниците за инфраструктурни проекти од Програмата за финансиска поддршка на руралниот развој за 2015 година

Одржана работилница за “Научени лекции и искуствa” наменета за градоначалниците во рамките на Твининг лајт проектот за Инвестиции во руралната инфраструктура (22.07.2015)

22.07.2015

Одржана работилница за “Научени лекции и искуствa” наменета за градоначалниците во рамките на Твининг лајт проектот за Инвестиции во руралната инфраструктура (22.07.2015)