ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВАВо периодот од 28.01.2014-03.02.2014 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2011 година за растително производство по мерка Дополнителна финансиска поддршка од подмерка 1.1. за засеани површини со житни култури со сертифициран семенски материјал по по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Карпош