Janë paguar pagesat shtesë direkte për frutikulturën
22.05.2023
Lajmërim
Ne jemi liderët në rajon me shfrytëzim 98%, zero rimbursim në euro për të gjithë periudhën IPARD 2 dhe jemi të parët në rajon që nisim programin IPARD 3.
02.05.2023
THIRRJA PUBLIKE Nr. 01/2023, Masa 1 dhe 7
02.05.2023
THIRRJE PUBLIKE Nr. 01/2023, Masa 3

Të rejat

01.06.2023

Njoftim

 Janë paguar pagesat shtesë direkte për frutikulturën Agjencia për mbështetje financiar...

22.05.2023

Lajmërim

 Lajmërim   Agjencia për Mbështetje Financiare në Bujqësi dhe Zhvillim Rural njofton eko...

02.05.2023

Lajmërim

 Jemi lider në rajon me shfrytëzim 98%, zero rimbursime në euro për të gjithë periudhë...

Pagesat direkte

assignment
2024
assignment
2023
assignment
2022