Lajmet

NJOFTIM

20.02.2024

                                                                            NJOFTIM   Agjencia për Mbështetje Financiare në Bujqësi dhe Zhvillim Rural njofton përpunuesit e rrush...

Njoftim

16.02.2024

 AMFBZHR: Paguhen Subvencionet për 3187 ekonomi të vogla bujqësore në vlerë prej 63,5 milionë denarë     Agjencia për Mbështetje Financiare në Bujqësi dhe Zhvillim Rural sot ka bërë pagesën për masën për ekonomitë e vogla bujqësore të përcaktuara sipas pagesave historike pë...

Baçovski: 9741 vreshtarë janë paguar 442,6 milionë denarë

14.02.2024

Baçovski: 9741 vreshtarë janë paguar 442,6 milionë denarë   Agjencia për Mbështetje Financiare në Bujqësi dhe Zhvillim Rural sot ka realizuar pagesën e pagesave shtesë direkte për prodhimin e realizuar të rrushit. Përfitues të kësaj nënmase janë njësitë bujqësore që kanë reg...