Lajmet

NJOFTIM

14.12.2023

Agjencia për Mbështetje Financiare në Bujqësi dhe Zhvillim Rural njofton prodhuesit e bujqësisë organike se deri më 25 dhjetor 2023 mund të paraqesin kërkesat në kuadër të Programit për Mbështetjen Financiare të Prodhimit Bujqësor Organik për vitin 2023 për masat e mëposhtme:   M4 Mbështetje ...