Lajmet

Njoftim

20.06.2023

 AMFBZHR: Janë paguar pagesat direkte për qumështin e lopës, deleve dhe dhive të prodhuar dhe të dorëzuar   Agjencia për Mbështetje Financiare në Bujqësi dhe Zhvillim Rural ka realizuar pagesën  direkte për qumështin e prodhuar dhe dorëzuar të lopës, deles dhe dhive.   143,7 milionë ...

Njoftim

20.06.2023

                                                                           NJOFTIM   Agjencia për Mbështetje Financiare në Bujqësi dhe Zhvillim Rural njofton prodhuesit e mollë...

Njoftim

16.06.2023

 Baçovski: Ka filluar dhënia e mbështetjes financiare për blerjen e traktorëve Sot në Manastir drejtori i AMFBZHR Baçovski së bashku me ministrin Nikolovski ndanë solemnisht kontratat e para për mbështetje financiare për blerjen e traktorëve. Bëhet fjalë për mbështetje të bazuar në parimin e b...