Lajmet

Njoftim

01.06.2023

 Janë paguar pagesat shtesë direkte për frutikulturën Agjencia për mbështetje financiare në bujqësi dhe zhvillim rural ka bërë pagesë në shumë prej 286.673.118,00 denarë në llogaritë e 10.604 shfrytëzuesve për pagesa shtesë direkte nga nënmasa 1.7 për sipërfaqe bujqësore p&eum...

Lajmërim

22.05.2023

 Lajmërim   Agjencia për Mbështetje Financiare në Bujqësi dhe Zhvillim Rural njofton ekonomitë bujqësore se është në proces dorëzimi i kërkesave për pagesa direkte në bujqësi. Afati i fundit për dorëzimin e aplikacioneve është 30 qershor 2023. Gjatë kësaj periudhe paraqiten kë...

Lajmërim

02.05.2023

 Jemi lider në rajon me shfrytëzim 98%, zero rimbursime në euro për të gjithë periudhën IPARD 2 dhe të parët në rajon që nisim programin IPARD 3.     Në organizim të Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ujërave sot në Shkup është mbajtur manifestimi me të cilin zy...

27.04.2023

  Paguhen  subvencionet për duhanin e prodhuar dhe të dorëzuar   Agjencia për mbështetje financiare në bujqësi dhe zhvillim rural ka paguar 1.612.876.774,00 denarë për pagesa direkte në llogaritë e 15.753 përdoruesve për duhan të papërpunuar , të kontraktuar dhe shitur nga korrja e vitit 2022. Drejtor...

Njoftim

17.03.2023

 AMFBZHR : Bëhen pagesat direkte për blegtori dhe familjeve të bletëve   Agjencia për Mbështetje Financiare në Bujqësi dhe Zhvillim Rural sot ka realizuar pagesën direkte për krerët e shënuar të bagëtive dhe pagesën  direkte për familjet e regjistruara të bletëve. Përfitu...