Lajmet

Njoftim

15.03.2023

 AMFBZHR : Pagesat direkte për shpendët e paguara Agjencia për Mbështetje Financiare në Bujqësi dhe Zhvillim Rural sot ka realizuar pagesën direkte për pulat e amortizuara së therur në thertore të regjistruara dhe pagesat direkte për brojlerët e rritur dhe therur në thertore të regjistruara. Pagesa mbulon 35 aplikant...

NJOFTIM

10.03.2023

AMFBZHR: Janë realizuar pagesat direkte për ekonomitë e vogla bujqësore Agjencia për Mbështetje Financiare në Bujqësi dhe Zhvillim Rural kanë realizuar pagesat direkte për ekonomitë e vogla bujqësore të përcaktuara sipas pagesave historike të dy viteve të kaluara. Janë paguar 26,8 milionë denarë p...

NJOFTIM

03.03.2023

Baçovski: Mbështetja për fermerët e rinj është një nga shtyllat kryesore të programit qeveritar për mbështetje financiare në zhvillimin rural. Drejtori i AMFBZHR-së Nikica Baçovski së bashku me ministrin e Bujqësisë Pylltarisë dhe Ekonomis së Ujërave kanë vizituar një fermë familj...

NJOFTIM

01.03.2023

Baçovski: Po investojmë në modernizimin e objekteve përpunuese me mjete nga IPARD programi   Drejtori i Agjencisë për përkrahje financiare në bujqësi dhe zhvillim rural, Nikica Baçovski, sot ka vizituar kompaninë Extra Fungi në komunën Çeshinovo Obleshevo. Kompania filloi punën në vitin 1988 si biz...